forum

Poděkování

Dobrý den,

chtěla bych poděkovat paní učitelkám i paní ředitelce. Do školky chodí náš syn Matyášek již třetím rokem a od prvního dne jsme byli spokojeni. Paní učitelky mají k dětem skvělý přístup a Matyášek má všechny paní učitelky, se kterými se potkal, moc rád. Zvládli jsme ranní loučení, adaptaci, i další drobnosti, které se občas vyskytnou.

Oceňuji komunikaci všech ve školce ať už směrem k rodičům nebo k dětem. Vždy je ve školce příjemná atmosféra. Také jsem chtěla zmínit jídelnu, kde Maty většinu věcí sní a pochválí, a to i věci, které doma nejí. Také vyžaduje jídla, která měli ve školce.
Program ve školce je bohatý, pořád se něco děje – divadlo, různé přednášky a programy, děti spoustu věcí vyrábějí, učí se písničky, dozvídají se spoustu věcí. Krásná je nová zahrada a líbí se mi útulné třídy.
Hezká jsou setkání s rodiči ve školce, kde si s dětmi pohrajeme, doneseme občerstvení, něco tvoříme nebo nám děti předvedou, co s paní učitelkami nacvičily. Děti s paní učitelkami něco upečou a vyzdobí třídu.
Výzdoba ve školce se pořád mění, je neuvěřitelné, kolik toho děti vytvoří.
Maty také rád chodí na plavání a těší se vždy na cestu autobusem. Děkujeme paní ředitelce, že rozklíčovala, proč tam Maty nechtěl ze začátku chodit, a od té doby se každý týden těší na čtvrtek.
Nyní mám radost, že paní učitelky na děti myslí a těší se na ně a poslaly i dopis, měli jsme z něj radost a jsme rádi za zprávy ze školky. Mrzí mě, že teď nemůžeme do školky chodit, Matymu chybí děti a spousta aktivit, i když se samozřejmě snažíme užít si čas, kdy jsme spolu jako rodina, a děti si za tu dobu, co jsme doma, na sebe hodně zvykly.

Snad se brzy uvidíme a těšíme se, že budeme do školky chodit i s mladší dcerkou.

Moc všem děkuji za to, jaká školka je.
Lenka Terichová